Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Paravánrendszerek

Paravánnal az érthetőbb oktatásért

 

Paravánnal az érthetőbb oktatásért

 

 

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy nincs több helye a táblán, nem tud hova írni. Letörölni még nem tudja, mivel nem jegyzetelték le a gyerekek a fontos adatokat. Szeretne minden lényeges tényezőt megosztani a diákokkal, de az írással és óraadással csak úgy repül az idő? Vagy egyszerűen csak még szemléletesebbé szeretné tenni a tanóráit? Ez esetben remek megoldás lehet egy, vagy több paraván használata. Hisz köztudott, hogy a hallott szövegértést segíti az olvasott, látott tananyag is. Nem kell tovább aggódnia - a tűzhető táblák remek segítséget nyújtanak Önnek a tanteremben és azon túl is.

 

 

Ne csak a tananyagra gondoljon

 

Szeretné, hogy a gyerekek rajzai, festményei megjelenjenek, mint osztálydekoráció? Már így is tele a faliújság? A paravánok erre is remek célt szolgálnak! Egyszerűen feltűzhetőek és cserélhetőek lesznek a remekművek, így a szülők is megnézhetik az alkotásokat. Évszaknak megfelelően tudják közösen dekorálni a gyerekekkel a tűzhető táblákat. 

 


 

 

Más szemszögből

 

Kiknek ajánljuk még a paravánokat? Mindenkinek! Kezdve az óvodáktól egészen az egyetemi közösségekig! Paravánrendszer, esetleg több paraván vásárlásával egy teljes bemutatótermet is ki lehet alakítani. Ezek igen praktikus megoldásai lehetnek egy-egy nyílt napnak, nem is beszélve az ünnepségekről, rajzversenyekről vagy egy egyszerű hirdetmény közlésről. A tűzhető táblák minden esetben remek kiegészítők lesznek egy intézményben.

 

 

 

 

Nem csak iskoláknak

 

A paraván vásárlással számíthat a megbízható és tartós kialakításra. Választható parafaborítással, illetve szövetes-textil borítással is. Az összes tűzhető tábla mind az iskolákban, mind az irodákban való gyakori használatra lettek tervezve, mindemellett kiváló minőségű alumínium keretből állnak. 

 

 

 

 

 

Milyen előnyei vannak még

 

  • Számos felhasználási lehetőség
  • Rendkívül hatékonyan alkalmazkodik a munkakörnyezethez
  • Strapabíró borítás
  • Alkalmazható hangszigetelőként, vagy akár térelválasztóként is

 

 

Mit szükséges tennie?

 

  • .Válassza ki a megfelelő paravánt a kívánt méretben
  • Döntse el a tábla tájolását: álló, vagy fekvő
  • Válassza ki az anyagát: parafa, vagy szövet
  • Szövet borítás esetén ne habozzon: ne elégedjen meg az egyszerű szürke színnel, válasszon a kék, vagy piros borítás közül
  • Ha valami pedig nem egyértelmű, keressen bennünket bizalommal!

 

 

 

Paraván tábláink

 

 

 

Keresés