Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyertes Magyar Falu Program Pályázat?

Hozza ki a legtöbbet a támogatás összegéből!

 

A Magyar Falu óvodája


 

Sok magyar család álma, hogy kisgyermekeik már születésüktől fogva részesülhessenek a vidéki táj gazdag szépségében, tapasztalva a természet nyújtotta élvezeteket. A szabadban való játék nagyon jó hatással van a gyermekek személyiségének fejlődésére; a növények, fák közelsége komoly szerepet játszik a test és lélek egészséges nevelésében. A vidéki óvodák sokszor tágas udvarai, nyugodt környezete nagyszerű alapot teremtenek a gyermekek kinti időtöltésének.

A Magyar Falu Program keretein belül a vidéki óvodák fejlesztése új lendületet nyert: a nyertes pályázatokat udvari eszközeik fejlesztésére fordíthatják, hogy a helységek adottságaival az intézmények belső színvonala is még inkább harmóniában maradhasson.

 

 

Fejlesztés

 

  A Magyar Falu Program keretein belül megnyert pályázatok összegének felhasználása az óvodák örömteli feladata.

Mire van igényünk? Egy új hintára az udvarban, mivel a régit a gyermekek már "agyon nyúzták", és már nem elég biztonságos?

Esetleg egy új fajta mászókára, amivel a gyermekek több módon fejleszthetik mozgáskultúrájukat?  

A modern udvari, játszótéri eszközök széles kínálatában minden óvoda megtalálhatja a saját elképzeléseiknek megfelelő, leginkább költséghatékony megoldásokat.
 
Honlapunkon a "Kültéri eszközök, táboroztatás" kategórián belül található  
a "Játszótéri eszközök" fül, ahol megtekinthető kínálatunk.
 
 

 

Akadálymentesített eszközök

 

 A Magyar Falu Program Pályázat nyerteseinek lehetősége van bővíteni a mozgássérült gyermekek számára fontos játszótéri eszközeiket is az esélyegyenlőség jegyében. Az "Integrált játszótéri eszközök" fülön belül található az akadálymentesített kültéri eszközeink kínálata, amik a mozgássérült gyermekek számára készültek - az udvari játék örömeinek akadálymentes megtapasztalására.

 

 

Végtelen lehetőségek

 

Csak a képzelet szab határt kínálatunknak - ha nem találja weboldalunkon, küldje el elképzelését és kidolgozzuk rá árajánlatunkat!

 

 

 

 

Keresés