Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Újra Magyar Falu Program!

 

Az 5000 fő alatti települések iskolái és óvodái 2020. szeptember 4-ig pályázhatnak a Magyar Államkincstár elektronikus felületén. 

 

 

A támogatás a kistelepülések iskolai és óvodai tornaszobáinak fejlesztésére, iskola- és óvodaépületek felújítására, faluházak megújulására és szolgálati lakások létrehozására pályázható meg. 

Az előbbi Magyar Falu Program sikerén felbuzdulva újabb pályázati program segíti a vidéki oktatási intézmények korszerűsítését. Az óvodák és iskolák pályázatai tornaszobák, épületek, faluházak, szolgálati lakások megújítására pályázhatnak. A nyertes pályázatokról 60 napon belül döntenek.

 

 

 

A nyertes pályázatok eszközbeszerzésében cégünk, a Balázs-Diák Kft. már több, mint 30 éve segíti az óvodákat és iskolákat. 

 

A kiváló minőségű bútorokat, tantermi berendezéseket kiszállítjuk az intézménybe, és igény esetén a telepítésben is segítünk.

Webáruházunk széles kínálata egy helyen megoldást nyújthat minden szükséges beszerzésre. A termékkategóriák között külön kereshet óvodai, iskolai, vagy esetleg sport eszközökre is.

 

Célunk, hogy az internetes hosszú és fáradtságos keresgélés helyett a www.balazs-diak.hu webáruházunkban célzottan, és könnyen megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő eszközöket, versenyképes áron.

Lapozzon bele katalógusunkba!

Katalógusunkban a pályázathoz kapcsolódó eszközlista a 178. oldaltól a 205. oldalig található.

Kérje egyedi árajánlatunkat az info@balazs-diak.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 266-5140-as telefonszámon. 

 

Keresés