Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

iDoctum - Földrajz: Csillagrendszerünk VR

Ár:
991 Ft (780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SJ_BD-VR0503-HUHU

Fedezze fel a csillagrendszert testközelből! Vegye fel a VR szemüveget és hagyja, hogy lenyűgözze a virtuális valóság! A képernyő forgása követi a fej mozgását, 360 fokos élményt biztosítva. A technika fejlődésének köszönhetően ezt a számítógép által generált virtuális valóságot nagyon nehéz megkülönböztetni a valóságtól.

Az alkalmazás kezelése rendkívül egyszerű, a középpontos kurzor irányításával könnyen kijelölhetők a menüpontok, a kiválasztani kívánt bolygók. Ez az interaktív oktatási VR szoftver testközelből mutatja be a naprendszert, bolygóit és holdjait.

Segítségével a felhasználó megtudhat érdekes tényeket a minket körülvevő térről, bolygónk múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Ajánlott általános iskolai és középiskolai használatra is. Maradandó élményt nyújt a virtuális valóságban való kalandozás lehetősége.

Az ár a Csillagrendszerünk VR interaktív oktatási anyag Androidos letölthető verzióját tartalmazza.Szükséges kiegészítők, amiket az ár nem tartalmaz: Samsung Gear VR vagy Google Cardboard vagy egyéb VR szemüveg, giroszkóppal ellátott Android rendszerű okostelefon vagy okoseszköz (Android verzió: 5.0-tól) ELŐRENDELHETŐ!

Mennyiség:db

Keresés