Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Képfejtő – Játék német nyelvtanuláshoz

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SJ_BD-TO0902-HUHU

Játssz és közben játszva tanulj! - ez volt a mottónk a játék megalkotása során.

Célja, hogy a tanulóknak vizuális módon nyújtson segítséget az idegen nyelvű szavak elsajátításában, így játék közben észrevétlenül fejlődik a szókincsük. Komplex képességfejlesztő eszköz, mely a nyelvtanulás mellett tökéletesen alkalmas a koncentráció és megfigyelőképesség, valamint a logika fejlesztésére és javítására.

Játékmenet leírása:

A játék a vizuális tanuláson alapul, hiszen a szavakat képekkel párosítjuk, így rögzülnek leghatékonyabban az új kifejezések. Annak érdekében pedig, hogy a játék újból és újból kihívást jelentsen, válogathatsz a különböző játékmódok közül. Játszhatsz egyedül vagy társaiddal, válogathatsz a témakörök között, a tábla számának növelésével pedig szabályozhatod a nehézségi szintet.

Játékmódok:

- Hol bujkál?A megjelenő idegen nyelvű kifejezésnek kell megtalálnod a képét. Amint megtalálod, jöhet a következő. De vigyázz, az idő ketyeg!

- Keresd meg a párom! Itt a kép és a kifejezés is rejtve van, így fejleszti a nyelvtanuláson túl a megfigyelőképességet. A képek csak úgy tűnnek el, ha megtalálták a párjukat.

- Hol láttad utoljára? Használd az emlékezeted! Egy játékmenet során kombinálhatod is a játéktípusokat.

Gyűjtsd a kupákat, légy Te az első!

Mennyiség:db

Hasonló termékek

Keresés