Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Tanári segédlet a mindennapokban

Tanári segédlet a mindennapokban

 

 

 

Az órák megtervezése és megvalósítása érdekében nem elhanyagolható a megfelelő tanári segédkészlet. Egyszerű, mégis praktikus termékekkel biztosítható a felszereltség és a rend az iskolai mindennapokban. Kerülje el a stresszes helyzeteket, időt és energiát is spórolhat. Remek termékek széles választékát ajánljuk Önnek, mely a diákok számára is hasznosak lehetnek.

Gyakran egyszerű tárgyak is nagy hatással vannak az iskolai életre. Tekintse meg, mely termékek a legmegfelelőbbek a tanításhoz, minek kellene szerepelnie egy tanár alapvető felszerelésében.


 

Oktatási szoftverek

 

Talán mindenki számára egyértelmű, hogy a mai világban az oktatásban is jelentős szerepe van az okos eszközöknek. Ahhoz viszont, hogy a tanórákat még színesebbé tegyék, lekössék a diákok figyelmét az általunk fejlesztett szoftverek járulnak segítségül. Minden tantárgyhoz megtalálható tanári segédlet, mellyel egyszerűbben demonstrálhatóak az oktatott tananyagok.

 

 

 

 


 

 

Motiválás

 

Az oktatás szempontjából lényeges szempont a diákok jutalmazása. Persze ezt mérsékelten szükséges használni a tanároknak, hiszen a gyerekeknek maguknak kell tanulniuk, és élvezniük kell a fejlődésüket. Azonban bizonyos eszközökkel elérhetjük, hogy sikeresebbek legyenek egy-egy tanóra keretein belül. Különböző motivációs matricákkal, vagy nyomda készlettel adhatnak bizonyítékot a diákoknak, hogy odafigyelésük, tanulási törekvésük megfelelő, vagy kiemelkedő. Ezzel is erősítve lesz a tanár-diák kapcsolat.

 

 

 

 

 


 

 

 

Táblák és kiegészítők

 

A laptopok és a tabletek világa mellett nem szabad elhanyagolni a zöld táblákat sem. Ezen táblák segítségével tanulnak meg a gyermekek kiállni az osztály, csoportok elé, itt gyakorolhatják az írást, számolást. A matematika órákat izgalmasabbá tehetik a színes kréták felhozatalával, melyek már folyékony kréta formában is megtalálhatók. A táblák mágnesességének köszönhetően pedig színes, vidám táblamágnesekkel lehet elérni az érdeklődést. A flipchart táblák könnyedén takaríthatóak, mindamellett mobilis változatuk is nagy sikernek örvendenek. A mágneslapokkal pedig szebbnél szebb formákat tudnak kivágni, szemléltetve az adott óra tananyagát. Remek tulajdonságuk, hogy írhatók, törölhetők, ezáltal újra felhasználhatók. Engedje szabadjára a képzelőerejét és valósítsa meg kreatívan az órákat!

 

 

 

 


 

 

Tantermi berendezések

 

Egy jól berendezett tanterembe mindenkinek jól esik belépni. Mit szükséges figyelembe venni egy osztályterem kialakításánál? A megfelelő székek és asztalok mellett lényeges az iskolai szekrények és polcok kiválasztása. Az ülőbútorok és szőnyegek kényelmi funkcióját tekintve kialakíthatók olvasó sarkok, melyekben a babzsák fotelek javítanak a hangulaton. Az előzőekben említett táblák elengedhetetlen kellékei egy osztályteremnek. Kínálatunkban törekedtünk a egyszerű mozgathatóságra, rakásolható székekre.  A tanárok kényelméért pedig ergonómikus székek és fiókos/polcos asztalok szolgálnak. 

 

 


 

 

Interaktív oktatás

 

S mit tesz, amikor már minden kötél szakad? Minden tanár érdeme, hogy a diákok odafigyeljenek rá, azonban ezt elérni van, hogy a legnagyobb fegyelmezések árán sem lehet. Az okos eszközök azonban ezeket a problémákat is segítenek áthidalni. Vegye számításba az interaktív táblák adta lehetőségeket, mellyel a gyerekek is előszeretettel tanulnak. Esetleg a 3D nyomtatás az, amely jobban lefoglalja az ifjabb nemzedéket? Okos eszközökkel egyszerűbben! 

 

 

 

 

Irodaszerek

 

Különösen alsó tagozatban a gyerekeknek egyértelmű  feladatokra van szükségük a tanuláshoz. Az tanórát akkor lehet a legjobban átadni, ha a tanárok jól felkészültek, melyet óravázlatok szerkesztésével érhetnek el. Ehhez a legalapvetőbb irodai kiegészítőket, például tollakat, ceruzákat, krétákat beszerezve könnyedén készíthetnek jegyzeteket, színesíthetik a mindennapokat.

 

 

Keresés